TPZDana 15. prosinca u Remetama, na Teologiji posvećenog života i Sustavnom studiju duhovnosti, koje je utemeljila i vodi Hrvatska karmelska provincija sv. Josipa, a podupire i Hrvatska redovnička konferencija, upriličen je Dan Studija i svečana promocija diplomanata koji su s uspjehom položili ispite te napisali završni ili diplomski rad. Na studiju Teologija posvećenog života promovirane su i dvije sestre naše Provincije, s. Antonija Delonga i s. M. Terezija Brčić Šušak.

Na početku samog programa prisutnima su se obratili predstojnici studija, o. Franjo Podgorelec (SSD) i o. Jure Zečević (TPŽ) čestitajući svima koji su promovirani. Kao dio programa o. Podgorelec održao je i predavanje o pobudnici pape Franje „Gaudete et exultate“.

Nakon toga je uslijedila svečanost uručenja diploma, pohvala i nagrada. Ukupno je promovirano šesnaest studenata, deset sa TPŽ-a i šest sa SSD-a. Pohvaljeno je i nagrađeno pet studenata između kojih i s. Antonija za najbolji završni uspjeh u generaciji diplomanata akademske godine 2017./2018. na Studiju teologije posvećenog života. (sad)

 

05.jpg

SPLIT - Kapela Navještenja Gospodinova

NEDJELJA
7.00 – Molitva časoslova

7.30 – Sveta misa

PONEDJELJAK – SUBOTA
6.30 – Molitva časoslova
6.50 – Sveta misa

ČETVRTAK
7.30 – 18.00 – Euharistijsko klanjanje

Nema slika