IMG 1545 SmallU tjednu od 11. do 15. prosinca, prihvaćajući radosno ideju s. Antonije, naše starije sestre u kući D uključile su se u radionicu iznenađenja za božićno darivanje sestara u našoj splitskoj zajednici.

Nazvavši radionicu „S radošću za radost“, naše seniores sorores – s. M. Terezita, s. M. Arkanđela, s. Valentina i s. M. Brigita – marno su tijekom četiri dana od naizgled običnih stvari (lopti od stiropora, salveta s božićnim motivima, bijele akril boje, drvofix ljepila, sode bikarbone, ukrasnih traka, ljepila za salvetnu tehniku) svojim htijenjem i radošću izradile šezdeset unikatnih božićnih kuglica.

I uistinu su na božićno jutro ugodno iznenadile i obradovale sve sestre. Doista, nisu potrebne velike stvari da bi se druge obradovalo i darivalo nego su potrebne male stvari učinjene s ljubavlju i radošću. Veselimo se njihovu entuzijazmu i radosti kao i spremnosti za nova iznenađenja, što znači da ovo nije točka na i od seniores sorores iz kuće D, nego da ćemo se uskoro opet družiti u novim pothvatima. (sad)

01.jpg

SPLIT - Kapela Navještenja Gospodinova

NEDJELJA
7.00 – Molitva časoslova

7.30 – Sveta misa

PONEDJELJAK – SUBOTA
6.30 – Molitva časoslova
6.50 – Sveta misa

ČETVRTAK
7.30 – 18.00 – Euharistijsko klanjanje