DSC04416U nedjelju, 23. travnja, na svetoj misi u 11 sati, u župi sv. Mateja na Ravnim njivama sudjelovalo je nekoliko članova Marijanske vinkovske mladeži koja se tom prigodom predstavila župljanima i održala humanitarnu prodaju svojih ručnih radova.

Svetu misu predslavio je don Jenko Bulić, a nakon župnih obavijesti pozdravio nas je župnik don Jure Vrdoljak i rekao da se nada da ovo nije zadnji susret s Marijanskom vinkovskom mladeži. Da bi se župljani pobliže upoznali sa svrhom i djelatnostima mladeži, s. M. Elizabeta je uputila nekoliko riječi na kraju mise, rekavši kako Mladež čine srednjoškolci, studenti i radnička mladež te je pozvala sve zainteresirane da se pridruže i sudjeluju u raznim aktivnostima Mladeži: molitvenim susretima, klanjanju, humanitarnim akcijama, kreativnim radionicama, hodočašćima... Svrha je MVM-a da članovi žive karizmu sv. Vinka i usmjeruju svoj život po krepostima Djevice Marije. Potaknula je nazočne da se svojim dobrotvornim prilogom, tj. kupnjom ručnih radova pridruže MVM-u u pomoći koju pružaju siromašnima i misijama.

Osjetivši dobrodošlicu i radost zbog održanog susreta, izražavamo svoju zahvalnost svim župljanima i župniku don Juri koji je omogućio susret. (sme)

11.jpg

SPLIT - Kapela Navještenja Gospodinova

NEDJELJA
7.00 – Molitva časoslova

7.30 – Sveta misa

PONEDJELJAK – SUBOTA
6.30 – Molitva časoslova
6.50 – Sveta misa

ČETVRTAK
7.30 – 18.00 – Euharistijsko klanjanje