DSC03468U svetištu Čudotvorne Gospe Sinjske, 25. studenoga, marijanska vinkovska mladež iz Zadra održala je predstavu Sestrica Dolores. Programu su prisustvovali mladi iz župe te članovi Franjevačke mladeži. Kao uvod u samu predstavu s. Dominika je uz prezentaciju kratko približila mladima lik sv. Vinka, a s. M. Elizabeta i Josipa Dujmović, članica MVM-a Split, predstavile su djelatnost i značajke Marijanske vinkovske mladeži. Nakon predstave uslijedilo je zajedničko druženje uz kolače.

Djevojke su predstavu izvele i pred našim starijim sestrama u samostanu. Svojom izvedbom obogatile su sestre koje su ih oduševljeno pratile, a i djevojke su bile obogaćene svjedočanstvima i razgovorom sa sestrama koje su svoje živote utkale u milosrdnu karizmu vinkovske obitelji. U subotu, 26. studenoga posjetili smo i župu Dicmo gdje djeluju naše sestre.

Zahvalne Bogu i svima koji su omogućili i na bilo koji način doprinijeli ovom događaju, nadamo se da će se milosrdna ljubav širiti i osvajati nova mlada srca. (smv)

11.jpg

SPLIT - Kapela Navještenja Gospodinova

NEDJELJA
7.00 – Molitva časoslova

7.30 – Sveta misa

PONEDJELJAK – SUBOTA
6.30 – Molitva časoslova
6.50 – Sveta misa

ČETVRTAK
7.30 – 18.00 – Euharistijsko klanjanje